O5-TR
rating: 0+x

MERHABA VE HOŞGELDİN,ARKADAŞIM

Aşağıdaki bilgiler sadece yüksek rütbeli SCP Personeline açıktır ve bunlar SCP Vakfının O5leri değil
SCP-TRnin O5leridir.

The Administrator

SİSTEM MESAJI:LÜTFEN BU BİLGİLERİ SIZDIRMAYIN

Overseer-5,Overwatch,O5 Üyesi
O5ler vakfındaki en yüssek rütbeli personellerdir bu personeller vakıf içerisindeki sistemi
ve vakfın geleceği hakkında düzenlemeler sağlarlar ve yöneticiye yardım ederler.

O5 Konseyi, Vakfın en üst düzey yöneticilerinden oluşan komiteye atıfta bulunur. Muhafazadaki anormalliklerle ilgili tüm bilgilere tam erişim ile, O5 Konseyi tüm Vakıf faaliyetlerini dünya çapında denetler ve uzun vadeli stratejik planlarını yönetir. Görevlerinin hassasiyetine bağlı olarak, O5 Konseyi üyeleri, herhangi bir anormal nesne, varlık veya fenomenle doğrudan temas halinde olmamalıdır. Ayrıca, tüm O5 Konseyi üyelerinin kimlikleri sınıflandırılmıştır fakat bu sayfada tüm bilgilere ulaşılabilir.

RETURN TO PERSONS OF INTEREST DOSSIER.