Dr. Demo

Kilo:85
Irk: Kafkas-Anadolu Türkü
Cinsel tercih: Heteroseksüel
Sağlık problemleri: Sol göz biyonik. Sol kol dirsekten itibaren biyonik.
Irk: Geliştirilmiş insan.
Medeni hali: [VERİ GİZLENDİ]
Ten rengi: Açık buğday-beyaz

-Personel Çalışma Belgesi-

Çalıştığı yer: Site-001-SM
Rütbe: Site yöneticisi
Atanma tarihi: ||||/||/20||
Çalışma yeri: Site-001-SM,Site-[VERİ GİZLENDİ]-SJU
Seviye: 5
Projeler: StarSet Project, Proje: Yıldızlararası

Hakkında: Dr. Demo yaşadığı çevreye göre aşırı derecede zeki bulunduğu için (128 IQ) SCP
Vakfı tarafından işe alınmış ve Site-036 da çalışmıştır. Uzun zaman sonra SCP Vakfı'nın uzay projesi kurulmuş ve Dr. Demo gönüllü olarak Marsa gitmiştir. Mars'a ilgisinden dolayı Mars'ı yaşanabilir bir hale getirmek için elinden geleni yapmaktadır. Şuan marstaki yağmur bulutları ve kaya aralarındaki bitki ve yosunlar onun eseridir. Asıl amacı tamamen gezegen ve uyduları yaşanabilir hale getirmektir.
SCP-011-SMA ile yakından ilgilenir. Marsta bir zamanlar bir uygarlığın olduğuna inanır. Şuan SCP-011-SMA sayesinde Mars!taki antik yazıtlardaki 13 harfi çevirmeyi başarmıştır.
Büyük bir kaza sonucu sol gözü ve sol kolunun yarısını kaybetmiş sonra gelişmiş teklonoji ile daha iyilerini kazanmıştır.