eaai

SCP#19 : Gölgelerin kızı
Nesne Sınıfı: Keter

Özel saklama prosedürleri: Nesne 10.10 ebatında bir odada tutulmalıdır. Nesnenin tutulduğu oda beton ve tuğa olarak 2 katman halinde olmalıdır. Nesnenin tutulduğu odanın kapısı her zaman kapalı tutulmalıdır. Odanın her açısında güvenlik kamerası bulundurulmalıdır. Nesnenin bir bakıma ihtiyacı yoktur. İnsan derisi ile temasa geçmemelidir. Odaya giriş çıkış 4 adet D sınıfı personel ile sağlanmalıdır. Odada kalma süresi 15 dk ila 30 dk arasında olmalıdır. Çok gerekli olmadığı sürece giriş çıkış yasaktır. Kamera açıları asla değiştirilmemelidir. Kameralar her zaman gizli olmalı, 10 metre yaknına hiçbir elektronik eşya yaklaştırılmamalıdır.

NOT: Nesne odadan istediği zaman AYRILABİLİR/ÇIKABİLİR.

Açıklama: Nesne yaklaşık 1 metre 70 santimetre boylarında bir bayana benzer. Nesne simsiyah giysiler içindedir. Kamera ile zoom yapılıp bakıldığında yüzünde kan lekeleri olduğu görülür. Nesnenin yüzü daima siyah bir gölge ile çok belli olmayacak şekilde kapalıdır. Nesne insanlara karşı biraz utangaç ve biraz da saldırgan bir yapıdadır. Nesne insan derisi ile temas etmemelidir. Çünkü temas etiği kişinin ruhunu ve beynini ele geçirdiği gözlemlenmiştir. Nesne temas ettiği kişiye istediğini yaptırabileceğinden ötürü temas ettiği kişi hemen oracıkta öldürülmeli yada deney için bayıltılmalıdır. (Deney 019-1 ek 1 aşşağıda) Nesne genellikle gece saat 00.00 sularında kaçar ise insanlarin evlerine girip onları izleyebilir. Genelde ihbar edildiği zamanlar saat 03.00 sularını gösterir.

Nesne ilk olarak ABD'nin ██████ şehrinde,██████ mahalesinde bir evde bulundu. Komşuların evden █ gündür ses çıkmaması üzerine ihbar etmesi sonucu bulundu.( SCP Vakfı yapılan araştırmalar sonucu cinayetin saat 03.00 sularında olduğunu düşünüyor.)Evde her yer kana bulanmış, █ tane cesedin ortasında ayakta bulunmuştur. kaç gündür orda olduğu belli değildir. Nesne mahhalleli tarafından görülmediği için bir sıkıntı olmadığı düşünülsede mahallenin tahliyesi yapıldı. Nesne bulunduğu gece saat 00.00 sularında kayboldu. Etresi gün aynı şehirde ████ tiyatrosunda ██ kişi ölü bulundu. Ölüm sebepleri vücut fonksiyonlarının gerektiği gibi çalışmaması olarak belirlendi ve scp vakfı nesneyi Öklid sınıfından Keter sınıfına yükseltti.

Ek 019-1:
Deney sorumlusu:Dr.████
Deney tarihi:12/07/20██
Deney amacı:temas edilen kişinin ruh sağlığını belirlemek

Dr.████:Merhaba Jennifer. Umarım iyi hissediyosundur.
Jeniffer:Hayır seni piç! Şu an senin o lanet suratını dağıtmak istiyorum.
Dr.████: Üzgünüm ama bu mümkün olamaz.
Jennifer: Deneyelimmi!
Dr.████: Seni güvenlikleri çağırmakla tehdit edebilirim.
Jennifer: Seni piç kurusu…
Dr.████: Bu kadar hakaret yeter sanırım. Şu an nasıl hissettiğini anlatabillir misin?
Jennifer: Aşırı sinirli ve şiddete eğilimliyim (bunları söylerken biraz sakinleşti) Sanırım mahcup hissediyorum
Dr.████: Sorun değil. Şu an ne isterdin?
Jennifer: Birine sarılmayı. Bu beni daha iyi hissettirir.

Dr.████ odaya birini çağırır. Jennifer sarılırken kadının boynunu koparır ve kalemi Dr.████'nin boynuna kalemi batırır

Deney Sonucu: (BAŞARISIZ)

Ek 019-2:
Deney sorumlusu:Dr.████
Deney tarihi: (BİLGİ ÇIKARTILDI)
Deney amacı: (BİLGİ ÇIKARTILDI)

Dr.████:Merhaba Scp 019. Umarım dilimizi biliyosundur.
SCP 019: Tabiki. Ama bana gölgelerin kızı derseniz sevinirim.
Dr.████: Peki sen bilirsin. Şu an nasıl hissediyorsun?
SCP 019: İyi. Ama sizde bana karşı tehdit oluşturan bişey gömedim. Mesleğiniz nedir?
Dr.████: Psikiyatri doktoru. Şu an ne yapmak isterdin?
SCP 019: Sanırım eski halime dönmek isterdim. Bende bi doktordum.
Dr.████: Buna şaşırdım. Ne doktoruydunuz acaba?
SCP 019: Beyin cerrahı.
Dr.████: Güzel. Peki seni en çok rahatsız eden şey ne?
SCP 019:….. (Cevap vermedi ama bir anda kameralar kesildi. Odanın dışındaki monitörler kapanıp açılmaya başladı.)
Mikrafondan: Dr.████ HEMEN ODADAN ÇIKIN. HEMEN ODADAN ÇIK-

SCP 019 kaybolur ve odasında yeniden bulunur. Diğer bir kayıtta neden odasına gittii sorulduğunda birini öldürdükten sonra kaçmaktan sıkıldığını söyler. Ve odasına gelenleri öldürerek zevk aldığını söyler.

Deney sonucu: SCP 019'un elektronik eşyaları da kontrol edebildiği gözlemlendi. Odasına 10 metre yakında hiçbir elektronik eşya yaklaştırılmamalı (gizli olanlar hariç)

Ek 019-3: Nesne için bir deney daha yapılması yasaklanmıştır. Nesne ██/██/████ tarihinde kaçmış ve ██ kişinin daha ölümüne sebep olmuş ve saklama prosedürleri değiştirilmiştir.

Ek 019-4: Nesne yüzünün sadece belli bir kısmını göstermekte: Dudakları. Üzerinde biraz kan var ve kanın başından geldiği düşünülüyor. Rengi belli değil.

Ek 019-5: Nesne içeri giren 4 D sınıfı personeli öldürdü ve bir kaçma girişiminde daha bulunarak ██ görevliyi de öldürdü.