King God

SCP-????????
Nesne Sınıfı:K E T E R

SCP-???????? çok gizli olup hiçbir personelinizin izin almadan odasına yaklaşamayacağı Scp Vakfı`nın üst seviyeleri tarafından bir kural haline gelmiştir çünkü bu SCP Scarlet King kadar güçlüdür kendisi Alien filmindeki uzaylıyı andırmakta ve boyu 2.30 metredir kilosunun sürekli değiştiği tespit edilmiştir.??.??.???? tarihinde Kuzey Kutbunda`de keşfedilmiştir.Keşfedildi sürede buzlar içindeydi fakat SCP Vakfına sokulduğu andan nerdeyse 2 dakika sonra buz kütlesi direk olarak hava uçtu ve eşlik eden birimin tamamı hayatını kaybetti ve kaçtıktan 5 hafta sonra SCP-???`nın odasına girmeye çalışırken bulundu.(BAKINIZ EKBELDE A-1)Yakalandıktan 1 ay sonrasında ise ilk kez konuştu aslında bilerek yakaldığını ve daha hiçbirşey görmediklerini söyleyip ??.??.???? tarihinde site-119 a kaçtı ve bu tarihe kadar gönderilen bütün birlikler geri dönemedi diğer SCP`leri çıkarmaya çalıştığını düşünüyoruz.

Ek Belge A-1
O gün SCP-???????? getirildiği zaman kendi kendine enerjide üretebilmekte olduğu tespit edildi