Madde Sınıfı: Öklit
ÖZEL SAKLAMA PROSEDÜRLERİ:
SCP-TR-061 su ile kaplı normal bir odada tutula bilir . Ancak bu oda 24 saat boyunca gözetilmelidir. SCP-TR-061 Anormal davranışlar sergilerse odanın havalandırmasından içeriye 20 dakika boyunca özel sakinleştirici bir gaz salınmalıdır .
ODADAN ÇIKMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
SCP-TR-061 Berk adında siyah uzun saçlı 75 kilo 1.76 boyunda 16-17 yaşlarında psikolojisi bozuk insansı bir varlıktır. Kendisi normal şartlarda sakin insanları seven onlara yardım eden birisidir. ama bazen (çok nadir) delirir ve insanlara ve Hayvanlara saldırır.
normal olduğu zamanlarda diğer scplere saldırır (bu etki scp-999 da olmaz) . saldırı sırasında gözünün biri kırmızı bir şekilde parlar ve elinde bir kılıç belirir.Kılıcın kestiği her şey kırmızı bir alevle yanar ve geride iz bırakmadan yok olur . SCP-[GİZLİ] Odasından kaçtığında SCP-TR-061 tarafından yok edilmiştir bazı scpler hasar görmüştür. SCP-TR-061 e nasıl bu hale geldiğini sorduğumuzda.
Babasının onu bu hale getirdiğini söylüyor . SCP-TR-061e Bazen anormal davrandığını insanlara ve hayvanlara saldırdığını söylediğimizde. onun kendisi olmadığını babası olduğunu bazen kontrolün ona geçtiğini söylüyor.

SCP-TR-061 YAKALANMASI:
13/06/20** Gece saat 7-8 civarında Türkiye de bir dağda bir sürü hayvanın ölü bedenleri ve garip çığlık seslerinin ihbar edilmesi üzerine SCP vakfı olaya el attı . dağ civarında ufak bir aramadan sonra SCP-TR-061 scplerden biriyle dövüşürken görülmüş. scp yok edildikten sonra birlikler SCP-TR-061 in etrafını sarmış 8 saat savaştıktan sonra teslim olmuş ama birlikler ağır kayıplar vermiştir. (araştırmanın ardından savaşırken kontrolün onda olmadığı belirlenmiştir)

YAKALANDIKTAN SONRA YAPILAN SORGU

Merhaba .
o benle.
kim ?
O LANET CANAVAR BABAM… HER GÜN BEYNİMİ KEMİRİYOR HER GÜN DAHA ÇOK ONA BENZİYORUM O BENİMLE KORKUYORUM ÇOK KORKUYORUM SANKİ BİR ŞEY BENİ İÇİNE ÇEKİYOR BENİ DÜRTÜYOR YAPMAK İSTEMEDİĞİM ŞEYLERİ BANA YAPTIRIYOR KORKUYORUM !
Dr.[Gizli]
Sakin ol burada kontrol altındasın.
SCP-TR-061-2(baba)
Kontrol mü ? Beni asla kontrol altına alamayacağınızı biliyorsunuz doktor.
Sende kimsin ?
SCP-TR-061-2
Bütün vakfı avucunun içi gibi bilen birisiyim . O5leri yakından tanıyorum . Planlarımı yapmadan önce ufak bir hazırlık yapmalıyım doktor .
Dr.[Gizli]
Biz varken planlarını uygulaya bilecek misin ?
SCP-TR-061-2
BENİ HAFİFE ALMA DOKTOR!!!

SCP-TR-061 BAYILIR VE KAYIT KESİLİR

Bu olayın ardından O5ler SCP-TR-061in psikolojik tedavi görmesini emir etmiştir.

SCP-TR-061 İLE YAPILAN KONUŞMA
Merhaba SCP-TR-061.
Bana adımla seslenin doktor . Ben o canavarlardan değilim.
Dr.[Gizli]
Üzgünüm SCP-TR-061 ama prosedür gereği böyle sesleniyorum.
Peki . Bana ne sormak istiyorsunuz ?
Dr.[Gizli]
Fazla konuşmayacağım sadece bilmek istediğim bir şey var.
Nedir o ?
Dr.[Gizli]
Neden diğer scplere saldırıyorsun ?
O lanet şeyler bana pislik babamı hatırlatıyor . Onlarda masum insanları öldürüyor tıpkı babamın annemi öldürdüğü gibi.
Dr.[Gizli]
Anlıyorum… Sana bir iş teklifimiz var .
Dinliyorum.

KAYIT BURADA KESİLİR

EK BİLGİ :
SCP-TR-061 tehlikeli scplerin yok edilmesinde kullanıla bilir ancak yok etme işlemini başlatan kişinin seviye 3 izini olması gerekir.