SCP-TR-003
Madde #: SCP-TR-003
Nesne Sınıfı: Keter

Özel Saklama Prosedürleri: Saklama Alanı 42-cW'de diyorit taşlarıyla çevrili bir hücrede tutulmalıdır.

Açıklama SCP-9851 başka bir gezegenden geldiği düşünülen insansı bir varlıktır. Varlığın yüzü yoktur ve yüz yerine sadece birkaç harf ve amblem vardır. Varlık Alaska'ya düşen bir meteor sayesinde farkedildi. Varlık meteor sayesinde çıkan patlamadan etkilenmedi ve olay yerinden uzaklaştı. Yerel polisler SCP Vakfın'a başvurdu ve varlık kanada sınırından 200 kilometre uzakta bulundu.

Varlık saldırganlık göstermiyor fakat yakınından geçen canlılar baygınlık, halüsinasyon, ani denge kayıpları ve mesafeye göre ölüm riskiyle karşılaşıyor. Vakfın 2 ajanı nesneyi kontrol altına almaya çalışırken hayatını kaybetti. Nesne hareket etmeyi bıraktı ve ölü bedenlerin yanında beklemeye başladı.

Nesne kontrol altına alınamadığı ve yaklaşılamadığı için Saklama Alanı 42-cW nesnenin etrafında dairesel ve üstü kapalı bir alan olarak kuruldu.

Daha sonra nesneyi araştırmak için gelen bilim insanları nesnenin diyorit'ten etkilendiğini ve diyoritle temas haline geçince saldırganlık gösterdiğini farketti.

Bunun üzerine Saklama Alanı 42-cW diyoritle kaplandı ve nesne kontrol altına alındı.

Temizlik Deneyi Varlık diyoritlerle bedenlerden uzaklaştırıldı ve ölü bedenler 2D sınıfı çalışan tarafından alınmaya çalışıldı fakat varlık bi nevi ışınlanarak 2 D sınıfı çalışanı'da hiçbir fiziki eylem olmadan öldürdü.

Gözlem: Bilim insanları varlığın her gün kendini geliştirdiğini ve şeklinin bozulduğunu farketti. Varlık ölü bedenleri hiç bir eylem uygulamadan hareket ettiriyor ve parçalarına ayırıyor. Varlık hala kıpırdamıyor.

Diyorit Deneyi D sınıfı 1 çalışan varlığa diyoritten yapılmış oklar atmak için görevlendirildi. Çalışan varlığın yüzüne oku attı ve varlık saldırganlık göstermeye başladı.SCP-9851 çalışanın yanına geldi fakat bu sefer vahşice katledildi.

Gözlem: Varlık diyoritten etkileniyor fakat etki giderek azalıyor yakın zaman içerisinde kontrol alınamaz hale gelecek.

Ek-9851-cW Varlık Saklama Alanı 42-cW'nin şeklini bozuyor ve görünüşe göre portal veya bir kapı oluşturmaya başladı.

DİKKAT! Varlığın kaçışı doğrulandı.. Varlık Kanada'da kontrolsüz bir şekilde dolaşıyor. Varlığı gördüyseniz veya görürseniz 10 metre'den fazla yaklaşmayın ve olay alanından uzaklaşıp bize bildirin.