Nesne: SCP-TR-067 "Ronin"

Sınıf: KETER

Özel Saklama Prosedürü:

SCP-TR-067 küre biçimli bir faraday kafesinin içinde tutulmalıdır. SCP-TR-067'nin hücresi kameralar ile gözlemlenmeli ve MTF muhafızları tarafından saatlik devriyeler ile korunmalıdır.

SCP-TR-067 186cm, 82kg ağırlığında orta yapılı, kafkas ırkına mensup biridir. SCP-TR-067 "Nodachi" adı verilen uzun bir katana taşır. Katana her tür darbeye dayanıklıdır. Hiçbir darbe onu kıramaz ve ya keskinliğini azaltmaz. MTF tarafından verilen raporda SCP-TR-067'nin sadece elindeki katanayı kullanabildiği ve Japon savaş sanatlarında usta olduğunu belirtmiştir. [ÇIKARILMIŞ] marka bir trençkot. asker botları, beyaz oval bir maske takmaktadır.

Genel raporlandırma diyaloğu#12

Denek: SCP-TR-067

Deneyi gerçekleştiren: Dr.Şentürk

[KAYIT BAŞLATILIYOR…]

Dr.Şentürk: SCP-TR-067! Sorgu için öne çık.

SCP-TR-067: Ne istiyorsun?

Dr.Şentürk: Dilimizi konuşabilmen güzel. Ben Dr.Şentürk. Kolay bir soruyla başlayalım. Bir adın var mı?

SCP-TR-067:Yani insanlar beni gördüğünde [SANSÜR] ronin geldi derlerdi. Ronin benim geçek adım diyebilirim.

Dr.Şentürk: Davranışların bir samuray old..

SCP-TR-067: HAYIR! Ben bir samuray değilim yani artık değilim.

Dr.Şentürk: Bana geçmişinden bahseder misin?

SCP-TR-067: Geçmişimden sanane.

Dr.Şentürk: Bunu ben değil vakıf istiyor 067.

SCP-TR-067: Senide vakıfıda [ÇOK AĞIR SANSÜR] HEPİNİZİ GEBERTİCEM. ÖNCE SENİ DOKTOR…

Dr.Şentürk: Kaydı durdurun. MTF-81 ekibine TCG kuşandırın ve Özcan'ı bana bulun.

Deney sonucu:

.)SCP-TR-067 konuşma sırasında kafesi kırmayı başardı ama tesla bobinleri onun çıkmasını engelledi. MTF-81 TCG kullanarak SCP-TR-067'i yeniden saklama hücresine yerleştirdi.
.)SCP-TR-067 genel olarak çabuk alevlenen ve bir kez sinirlendiğinde birilerini öldürmek için her şeyi yapabilen biri. Psikolojik rapor için vakıf Dr.Özcan'ı görevlendirdi

Psikolojik raporlandırma diyaloğu#2

Denek: SCP-TR-067

Deneyi gerçekleştiren: Dr.Özcan

[KAYIT BAŞLATILIYOR…]

Dr.Özcan: SCP-TR-067! Psikolojik rapor için öne çık.

SCP-TR-067: O çok değerli vakfın yine ne istiyor Şen.. Ah, sen Dr. Şentürk değilsin.

Dr.Özcan: O bugün izinli yerine ben bakıyorum.

SCP-TR-067: Yalan söylüyorsun.

Dr.Özcan: Evet. Ben Dr.Özcan senin psikolojik raporlamanı yapmak üzere görevlendirildim.

SCP-TR-067: Bana yine geçmişimi soracaksınız değil mi?

Dr.özcan: Aslında sana neden tutulduğunu söylecektim ama madem öyle istedin geçmişini anlat biraz.

SCP-TR-067: Önce neden tutulduğumu bilmek istiyorum.

Dr.Özcan: Hareketlerin insanlar için tehdit oluşturduğu belirlenmiş. Vakıfda yakalanmanı istemiş. Yani bana söylenen bu.

SCP-TR-067: Bunu daha önce kaç kişiye söyledin doktor?

Dr.Özcan: Sadece birine o da yandaki odada kitap okuyor.

SCP-TR-067: Vakıftakilerden korkuyor musun doktor? Ya da bizim gibilerden.

Dr.Özcan: Aslında sadece iki şey gördüm ve henüz korkmuyorum. Ayrıca konuyu saptırıyorsun. Geçmişin hakkında konuşmaya başla.

SCP-TR-067: Sen diğer doktor gibi değilsin. İstediğini alıcaksın doktor fakat önce bir şey istiyorum. Kefir var mı?

(…)

Psikolojik Rapor

Yazan:Dr.Özcan

.) SCP-TR-067 uzun zamandır yalnızlık çeken biri. Bu yalnızlığı ise öfke ve savaşla doldurmuş. Nefreti her geçen gün büyüyor. Vakıftan gelen diğer dökümanda yakalandığı zaman uykuda olduğunu yazmışlar. Bu olayı sorduğumda kendisinin büyük uyku adı verdiği şeyi yaptığını söyledi. Dediğinden yola çıkarsak iki yüzyıldır uyuyor ve Dış dünyadan bihaber. Vakıfa yazdığım diğer raporda onunla ilgili tam yetki istediğimi belirttim. Her ne kadar buraya yeni atansamda.

Bölge-41 —-> http://scpvakfisandbox.wikidot.com/bolge-41