Nesne#8 SCP-TR-098 "Chi Oni"

Sınıf:Öklid

Özel saklama prosedürleri:

SCP-TR-098 Japon tapınağını andıran bir odada tutulmalıdır. Odanın dışında ise Titanyum alaşım 5mm kalınlığındaki duvarlara yüksek voltaj verilmeli ve personel SCP-TR-098'in odasına ve ya test odasına kesinlikle sıvı materyal ile girmemelidir. SCP-TR-098 günlük ihtiyaçlarını en az iki kişilik TCG kuşanılmış MTF ajanları ile giderilmelidir.

SCP-TR-098 167cm uzunluğunda, 62kg ağırlığında, Asya ırkına mensup humanoid görünümlü bir Onidir1. SCP-TR-098 Beyaz bir maske, kırmızı palto,gömlek ve pantolon giymektedir. SCP-TR-098 "Suchiru" adını verdiği bir katana taşımaktadır. Katananın çeliği henüz bilinmiyor fakat çelik her tür maddeyi kesebiliyor, yüksek ısı ve soğuğa dayanıyor ayrıca her hasar aldığında kırılması zorlaşıyor. Katanayı sadece SCP-TR-098 yerinden çıkarabilmektedir, hiçbir personel kılıcı ondan alamamıştır. Genel test ve balistik raporunda SCP-TR-098; her tür sıvıyı kontrol edebildiği, vücudunu sıvı hale getirebildiği ve kişinin içindeki kanı kontrol edebildiği gözlemlenmiştir. SCP-TR-098 kontrol ettiği sıvıyı istediği silaha dönüştürebilmektedir. Genel raporlamada SCP-TR-098'in kontrol etmekten hoşlandığı sıvılar; kan, motor yağı ve kahve olarak belirtmiştir. Ayrıca kendinden "Japonya'nın kan emici ablası!" olarak bahseder. SCP-TR-098 fiziksel temas halinde karşısındaki kişinin zihnini okuyabildiği D-573 tarafından gözlemlenmiştir.

Aşağıda SCP-TR-098'in psikolojik raporu verilmiştir.

Deney#567 Denek:SCP-TR-098 Deneyi yöneten:Dr.Özcan

Dr.Özcan: Bakalım sende neler varmış. SCP-TR-098'i test odasına getirin.

SCP-TR-098: Aşağıda iyiydim.

Dr.Özcan: SCP-TR-098 neden burada olduğunu ya da neden burada tutulduğunu biliyor musun?

SCP-TR-098: Tek bildiğim SCP Vakfında olmam.

Dr.Özcan: Burası SCP Vakfının Türiye'deki kolu. Bölge-41'de tutulma sebebin Dünyaya tehdit oluşturmak.

SCP-TR-098: Saçmalama doktor. Kime ne zararım olabilir ki?

Dr.Özcan: Genel raporun öyle söylemiyor. Balistik testlerin yapılırken D-975'in vücudundaki kanın tamamını çekmişsin.

SCP-TR-098: İnsan bazen aç olabiliyor tamam mı?

Dr.Özcan: Peki, hadi şu saçma soruları geride bırakalım. Biraz kendinden bahset. Chi Oni ne demek mesela?

SCP-TR-098: Sadece genel bir ad. Yani beni gördüklerinde öyle diyorlar. Anlamıda sanırım kan şeytanıydı.

Dr.Özcan: Şu dokunuş? Özel bir olayı falan mı var.

SCP-TR-098: Elini verirsen söyleyebilirim.

Dr.Özcan: Umm…Daha sonra.

[…]

Deney raporu: Yazan:Dr.Özcan

.)SCP-TR-098 ya hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyor ya da benle dalga geçiyor bilemiyorum. Vakfı bilmesi onu biraz tedirgin etmiş. Yıllarca saklanmış. Kimden olduğunu sorduğumda cevap vermedi. Soruyu sorduğumdaki tepkisi bir şey gizlediğini gösteriyor. Muhtemelen zamanında edilen bir yemin yüzünden. Koca bölgede zihnine giremeyeceği bir tek SCP-TR-099 var. Vakıfa bu durumu ilettiğimde bana "ret" cevabı dönsede bir şekilde bu deneyi gerçekleştiricem.

Bölge-41 —-> http://scpvakfisandbox.wikidot.com/bolge-41