Nesne: SCP-TR-099 "Victor"

Nesne sınıfı:güvenli Öklid

Özel saklama prosedürü:

SCP-TR-099 için herhangi bir prosedüre gerek duyulmamıştır. Standart saklama hücresi protokolü dahilinde donanılmış bir oda tanınmıştır.

SCP-TR-099 192cm boyunda, 92 kilogram ağırlığında humanoid görünümlü bir otomatondur. Dünya üzerinde bulunmayan bir metal türünden iç ve dış iskeleti bulunmaktadır. İskeleti hiçbir şey bu iskeleti yokedemez. İskeletin görünüşünü kapatmak üzere [ÇIKARILMIŞ] marka bir palto ile suni deri ve metal karışımı bir veba doktoru maskesi takmaktadır. [ÇIKARILMIŞ] marka kargo pantolonu ve botu giymektedir. Boynunda SCP-TR-099-2 yi taşımaktadır.

SCP-TR-099-2 SCP-TR-099'un ikinci formudur. SCP-TR-099 bu formdayken sırt kısmından 4-6 adet ahtapotvari metal kollar çıkarır ve etraftaki her tür metal alaşımını özümser ve SCP-TR-099'un isteği doğrultusunda yeniden kullanabilir. Bu form geçicidir. SCP-TR-099 İngiltere'nin [ÇIKARILMIŞ] bölgesinde bir çeşit kapsülün içinde dondurulmuş vaziyette bulunmuştur. Uzun diplomatik dönemler sonucu Bölge-41'e hava yolu ile getirilmiştir. O5 konseyi SCP-TR-099 için Dr. Melis Özcan'ı atamıştır. Vakıf SCP-TR-099 için oluşturduğu genel raporda nesnenin sınıfının güvenli olmasına karar verdiği fakat karardan sonra gerçekleşen saklama ihlali sonucu SCP-TR-099'un bazı SCP'leri yeniden saklama hücresine koyduğu ve bazı D-sınıfı personeli imha etmesi sonucu karar fesedilerek nesne sınıfının güvenliden öklide çevirilmesinde karar verilmiştir.

Yapılan deneylerin ve talim raporlarının sonucunda; SCP-TR-099'un çoğu dili bildiği ve akıcı bir şekilde konuşabildiği gözlemlenmiştir. Bilgi birikimi seviyesi %97 olarak ölçülmüştür. Talim raporunda ise bilinen ve üretilen her tür silahı söküp yeniden takabilen, ateşleyebilen, farklı silahları birleştirip yeni ve ölümcül silahları oluşuturabildiği MTF-TR-81 tarafından gözlemlenmiştir. Aşağıdaki metin Dr. Melis Özcan ile SCP-TR-099 arasında geçen ilk deneyin kaydıdır.

[KAYIT HATASI…]

[KAYIT METİNE DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR…]

[DÖNÜŞÜM BAŞARILI…GİRİŞ İZNİ VERİLDİ..]

SCP-TR-099:Где я(Neredeyim)

Dr.Özcan: Umm…

SCP-TR-099: Ah..où suis-(Neredeyim dedim).

Dr.Özcan:Umm. Ben Doktor Melis Özcan. SCP Vakfı tarafından senin psikolojik ve fiziki olarak incelenmen için atanan doktorum. Nerede olduğunun farkında mısın?

SCP-TR-099:SCP Vakfındayım. Tanıştığımıza sevindim doktor. Ben Victor Bennark ama bana SCP-TR-099 diyorsunuz. Samimi bir bağ kuralım doktor zira bu yapacağımız ilk ve son görüşme değil.

Dr.Özcan: Vay.. Yani bende memnun oldum. Kolay sorularla başlayalım Victor, nereden geldin? Dış uzaydan mı?

SCP-TR-099: Hayır doktor. Açıkcası bende tam olarak nereli olduğumu bilmiyorum bir sabah gözlerimi biri fabrikada açtı ve sonrası.. sadece kan, pas, motor yağı ve vahşet.

Dr.Özcan: Yani seni üreten kişiyi mi öldürdün?

SCP-TR-099:HAYIR! O beni öldürmeye kalktı. Ben kaçmaya çalıştım, altı kere. En sonunda fabrikayı yakmaya karar verdim.

Dr.Özcan: Bana gelen raporlarında önceden güvenli olarak sınıflandırılmışsın, ne zamandı bu?

SCP-TR-099:Önceden Bölüm-19 daydım. Yer kalmayınca beni buraya gönderdiler. İhlal sırasında hücrem açıldı insanların ölümünü görünce yardım etmek istedim.

Dr.Özcan: Yardım ettiğin kişilerin arasında bir SCP var numarası ve sınıfı henüz belirlenmemiş. Onu tanıyor musun?

SCP-TR-099: Doktor o olayda hatırladığım tek şey benim maskemden takan biriyle ölümüne dövüşmemizdi.

Dr.Özcan:(yutkunur) Ayrıca bir MTF çalışanının silahını alıp bir AK-74M üretmişsin. Bunu nasıl yapıyorsun?

SCP-TR-099:Silahlar insanoğlunun hayaliyle ortaya çıkan bir makinedir. Elinizdeki metal kalemden aklınızdan geçen her şeyi üretebilirim. Silah mı, hemen! Belkide korunmak istersiniz. Anında bir polis kalkanı. Tek engel hayal gücü.

Dr.Özcan:Bence sınıflandırılmanı tekrar konuşabiliriz ha?

[KAYIT SONU]

DENEY SONUCU:

SCP-TR-099 Dr.Özcan ile yaklaşık bir saat görüştü. Görüşmenin sonunda kendisine ait bir oda, bir kaç mobilya, bir çay makinesi ve bolca kitap istedi. Dr. Özcan SCP-TR-099 için deneylerde tam yetki istedi.

Bölge-41 —>http://scpvakfisandbox.wikidot.com/bolge-41