Tekrarlama Adamı
rating: 0+x

Madde #: SCP-TR-099

Nesne Sınıfı: Öklid

Özel Saklama Prosedürleri: SCP-TR-099, muhafazası tam olarak sağlanamaz. Herhangi bir Vakıfın tesisinde bir odada değildir. SCP-TR-099, ABD'nin, █████ Eyaletinde, ████ mahallesindedir. Vakıf tarafından, bu mahalleye giriş çıkışlar yasaklanmıştır. Mahalleye girmek isteyenler, Polis kıyafeti giymiş ajanlar tarafından "Radyasyon Sızıntısı var, lütfen geri dönün," şeklindeki uyarılar ile uzaklaştırılmalıdır. Nesnenin keşfi, 05.08.200█'de yapılmıştır. O günden itibaren Vakıf, o çevreye sık sık ajanlarını yollamaktadır. Nesne, hiçbir şekilde o mahalleden dışarı çıkartılmamalı. SCP-TR-099-01 (Ek kısımda var) olayında olduğu gibi bir tehlikeden ötürü çıkartmak, ya da denemek tamamıyla yasaktır. Nesne, her zaman kendini değiştirip, mahallede 24 saat boyunca aktif kalan bir insansıdır. Her gün, kendi üstünü bilimin açıklamayacağı bir şekilde değiştirdiği için, onu tespit etmek zordur. Mahalle dışarıdan kapalı olsa da, nesneye herhangi bir sorun varmış gibi hissettirmemek için, mahallede herkes normal bir yaşam sürmektedir. Nesnenin her gün uğradığı yerlerde ürünler, kişiler, fiyatlar aynı olmalıdır. Siviller Sınıf-D, diğer satıcılar vb. Kişiler ise ajanlardır. Belirli yerlere ABD Dolarları konulmuştur. Bu şekilde parası bittiğinde onları görüp, istediğini alabilir. Beynindeki hücre değişikliğinden, bunun vakıf tarafından değil, hep biri para düşürmüş gibi görmektedir.

Açıklama: Nesne, genellikle erkek normal birine dönüşür. Her akşam mahallenin en ucundaki lokantada, tüm parasını bitirir ve saat 00:00'a kadar bekler. Sonra mahallenin en başında tekrar farklı birine bürünmüş şekilde doğar. Kişiler her zaman aynı olduğu için, nesne birine dönüşünce hemen anlaşılır ve onun mahalledeki dönüştüğü asıl kişi hemen mahalleden o görmeden çıkartılır. Mahalledeki çoğu binalar, gerçek değildir. Nesnenin kendisi yani insansı, SCP-TR-099 olarak, mahalle SCP-TR-099-A, dönüştüğü kişi ise SCP-TR-099-B olarak adlandırılır. O5-█, O5-█ ve O5-█ sürekli nesnenin Keter olmasında ısrar eder. Ama oy bütünlüğü ile reddedilir. Nesne eğer ki, mahalleden dışarı çıkarsa, SCP-TR-099-A1 (Ek kısımda var), protokol ile SCP-TR-099, %99'luk bir oran ile geri döner. %100 yerine %99 olmasının sebebi ise, SCP-TR-099-A2 olayıdır. Protokolden sonra, nesne, protokolü anladı ve hızla ajanlara saldırdı. Nesnenin ███ olan █████ ile oranın sorumlusu Ajan ████'ı öldürdü. Protokol, onun 00.00'a kadar muhafaza etmek için helikopterler ile tonlarca beton ve metaller taşıdı. Son 4 dakika kala, nesne iyice delirdi. Tonlarca yükün altından kalkıyor, helikoptere yeşil renkte bir çok tehlikeli sıvı fırlatıyordu. Sonunda 00.00 olduğunda en başa döndü. Eski şeyler beyinin değişikliğinden unuttu. Nesne, çok tehlikeli ve kesinlikle bu döngüden çıkmamalıdır. Bu nesne ile ilgili ses kayıtları paylaşılabilir. Ama ses tonu kesinlikle saklanmak zorunda. Ayrıca nesne ile ilgili Fotoğraf, videolar çekimi ve paylaşımı, ortak toplantı ile karar verilir. Bu toplantıda, paylaşmak isteyen kişi, O5-█, Dr. ████, Dr. ████ ve Ajan ████ dışında kimse olmamalıdır. Nesne ile bilgiler O5-█ tarafından gizlice kişisel kasasında saklanmaktadır.

SCP-TR-99-01 Olayı: Nesnenin keşfinden yaklaşık 1 hafta sonra, O5-█ ve Ajan ████'nın ortak kararı sonucu onun için özel yapılan Bölge-███'e götürülecekti. Kişiyi taşımak için, MTF-███-█ ekibi görevlendirildi. Ajanlar, nesneye yaklaştığı sırada, nesne aniden onlara döndü, hepsini öldürdü ve mahalleden kaçtı. Kaçarken, acayip hızlı kaçabildiği öğrenildi. 2-3 dakika sonra 27km uzaklıktaki yaklaşık 500 nüfuslu küçük bir kasabayı yok etti. Nesne 00.00 geldiğinde yerine geri gitti. Ama hasar çok büyüktü. Bunun üstüne O5-█, nesnenin yerini değiştirmeyi süresiz ve kesin bir şekilde yasakladı.

SCP-TR-099-A1 Protokolü: Nesne eğer ki, rutinini bozup, mahalleden kaçarsa, SCP-TR-099-A1 protokolü devreye girer. Protokol, MTF-███-█, MTF-███-██ ve MTF-████-█'ün nesneye özel yapım ██-1 adlı silahla saldırmayı içerir. Nesnenin derisi ve yüzeyi, herhangi bir tehdit olduğunda, normal insandan çıkıp, güçlü ve kuvvetli bir forma döner. Bu silah, deri altındaki tüm hücrelerini öldürür. Ölen hücreler, hareketini durdurur. Bu sayede 00.00'a kadar orada sabit ve hiçbir şey yapamadan durur. Nesne, bizi görebilir, duyabilir, anlayabilir, düşünebilir ancak hiçbir şey yapamaz. 00.00 olduğunda ise gene hafızası silinir ve normal rutinine girer.

SCP-TR-099-A2 Olayı: Nesne gene mahalleden kaçtığı bir sırada, SCP-TR-099-A1 protokolü devreye girdi. MTF'den birisi, ██-1 silahıyla ona ateş etti. Ancak nesne, o silahı tanımlayabildi ve silaha bağışıklık geliştirdiği ortaya çıktı. Hücreleri ölmek yerine, çoğaldı ve insansı büyüdü ve tanınmaz hale geldi. Ardından 00.00'a kadar tüm her yer "Radyasyon Sızıntısı riski," yalanı ile tahliye edildi. 00.00 geldiğinde ise öteki zamanlarda, ██-2, ██-3 ve ██-4 adlı farklı silahlar yapıldı. Bu şekilde gelecek zaman ki 3 protokol ihlalinde, bu silahlar kullanılabilecekti.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License