SCP-TR-140

Nesne#5 SCP-TR-140 "Trench-porter"

Sınıf:Öklid

Özel saklama prosedürleri:

SCP-TR-140 tamamen kapalı alaşımdan kutuda tutulmalıdır. SCP-TR-140 hiçbir şekilde bir ışık hüzmesi görmemelidir. Hücre ve teset odası tamamen karanlık ve personel Ndos32(gece görüş gözlüğü) ile çalışmalıdır. MTF ajanları TCG ile kuşanılmalıdır.

Açıklama:

SCP-TR-140 II.Dünya savaşından kalma üniformasıyla eski bir SCP personelidir. Vakıf BUNKER-1 kurulduğunda SCP-TR-140-2 yi buraya saklamıştı. SCP-TR-140'ın doktoru Dr.Moto olarak atandığında BUNKER-1 Alman güçleri tarafından saldırıya uğradı ve Dr.Moto SCP-TR-140-2 yi takarak hayatta kaldı. SCP-TR-140-2 garip bir maske, Trench-porter üniforması ve bir teleportasyon cihazıdır. SCP-TR-140-2 yi kullanan kişi boyutlar arası geçiş yapabilir ve zaman uzay kavramlarını değiştirebilir ancak, her kullanıldığında konak vücuda geri dönülmeyecek hasarlar verir şizofreni, çeşitli derecede yanıklar vs… SCP-TR-140 saldırıdan sağ kurtulduğunda vakfa yöneldi fakat Vakıfa varamadan Orion güçleri tarafından yakalandı. SCP-TR-140 o yılları hatırlayamadığını genel raporlamada belirtti. Psikolojik raporu amak üzere Dr.Özcan atandı.

Aşağıda ilk psikolojik raporun kayıdı vardır.

[KAYIT BAŞLATILIYOR…]

SCP-TR-140: Pekala bu hiç komik değil. O5'a derhal yetkimin geri getirilmesini talep ediyorum.

Dr.Özcan: O işler artık öyle yürümüyor doktor. Artık bir SCP olarak sayıldığına göre kurallar değişir.

SCP-TR-140: Bakın hanımefendi anlamıyorsunuz. BUNKER-1'e geri dönmem gerek! Askerlerin bu teknolojiye ihtiyacı var.

Dr.Özcan: Sizi üzebilir doktor ama savaş çoktan bitti. Kaybettiniz.

SCP-TR-140: Ne?!

Dr.Özcan: BUNKER-1 saldırıya dayanamayınca kalan son teknoloji parçası Almanların eline geçti. Gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur umarım.

SCP-TR-140: Ş-şu anki durumumuz nedir?

Dr.Özcan: Yeni bir ittifak kuruldu Orion adında. Barışı getirdiler. Hafızanı tazelediğimize göre artık sorulara geçebiliriz.

SCP-TR-140: Haklısınız. Sizi oyalamak istememiştim.

Dr.Özcan: Genel raporlamada doktor olduğunuz yazılı fakat alanınız belli değil. Bana hangi alanda doktoranızın olduğunu söyler misiniz?

SCP-TR-140: Zamanında boyutsal fizik ve astronomi derdik. Alan değişmediyse alanım budur.

Dr.Özcan: BUNKER-1 vakıfın kurduğu ilk araştırma bölgesi. Ne araştırıyordunuz?

SCP-TR-140: Ah doktor, bi' sandalye kapsan iyi edersin

[…]

Doktorun Notları#45 Yazan: Dr.Özcan

.)SCP-TR-140 ifadesinde "antik makineler" kelimelerini kullandı. Antik makineler Pangea zamanından Dünyaya yerleştirilmiş 7 makineye denirdi. İncelenmesi BUNKER-1'e kadar dayanıyor. SCP-TR-140'ün notlarını kullanarak bir yere varılıyor fakat O5 bir anda proje için finansı kesiyor ve dosyayı kapatıyor. Bu Vakıfın bizden bir şey sakladığını biliyordum artık kesin olarak biliyorum. Ayrıca hareketlerimin izlendiğinide biliyorum. Bunu aşmanın yolunu bulmalı ve araştırmama devam etmeliyim. Bana kimin yardım edeceğinide çok iyi biliyorum.

Addendum#1

.)SCP-TR-140 hiçbir insani ihtiyaç duymuyor. Ayrıca derisi bir nevi "dumandan" yapılma. Kurşunlar derisini geçip gidiyor. Halbuki alev, yüksek voltaj ya da vakum bu etkiyi tersine çeviriyor.

Özel saklama prosedürü güncellemesi:

SCP-TR-140'ın odası her daim havasız ortamda olmalıdır test odası hariç.

Bölge-41 —-> http://scpvakfisandbox.wikidot.com/bolge-41