XEBlON

Sağlık Problemleri: Sağ ve sol kolda mekanik ağrılar.Omurga'da çatlaklar
Tür: Yarı-Mekanik İnsan
Medeni Hali: [VERİ GİZLENDİ]
Ten rengi: Metal kısmı;Açık Metalik Gri,Ten rengi;Beyaz Ten rengi ve geri kalanı Değişken(düzenlendi)

-Personel Çalışma Belgesi-

Çalıştığı Yer: SCP Vakfı, Raptor Takımı
Rütbe: SED Genel Kaptanı,Araştırmacı,Ajan
Atanma Tarihi: ██.██.████
Çalışma Yeri: Site 400,Site 401,Site 19,Site ██,Site ███
Seviye: 5
Projeler: Beyaz Tavşan Projesi, Proje: Yıldızlararası,Uzay Siber Ağı Projesi,[VERİ GİZLENDİ]
Hakkında: Kendisi eskiden Raptor takımında bulundu.Takımdan fiilen ayrıldı fakat resmi olarak halen takımdadır.Araştırmacı olarak SCP Vakfına katılmasından sonra SCP'lerin yakalanması konusunda ajanlık da yapmıştır.Daha sonra Proje: Yıldızlararası'na SED Genel Kaptanı olarak katılmıştır.
Kişilik olarak oldukça soğuk ve sosyal olmayan bir bireydir.Kendisi İşsever,Çevik,Akıllı ve güçlüdür.Silah kullanmayı bilir fakat bu konuda çok iyi değildir.Genelde yazılımla uğraşan, mekanik makinelerde usta ve araştırmacıdır.32 SCP'nin yakalanmasında yardımcı olmuş.4 mekanik SCP ile çok kapsamlı araştırma yapmış ve SCP'ler ile bazı röportajlar yapmıştır.SCP:Yıldızlararası'nda SED genel kaptanı olmuştur.Bütün SED ve SEC'lerden sorumludur.SED'in en yüksek yetkisine sahiptir.Keşfedilen makineler onun sorumluluğu altındadır.
XEBION'nun vücudunun %64.72'si tamamen kendi yazılımı ve makinası olan bir makinedir.Yani vücudu'nun %64.72'si mekaniktir.Yazılımı hakkında hiçbir bilgi verilmemelidir.Makine'nin bütün kemiklere ve kıkırdaklara etkisi vardır.Kollar ve bacakların çok büyük bir kısmı mekaniktir.Bütün işlevsel organlar bu yazılımın etkisindedir.
XEBION, bazen Dünyadaki Site'lara gitsede genelde SCP:Yıldızlararası'nda bulunur.XEBION, O5 personelleri'nin hoşgörüsünü kazanmış ve SCP Vakfına büyük yardımları bulunmuştur.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License